lördag 7 mars 2009

Fönstertittarna slår till igen!









Vi kunde inte hålla oss ifrån huset idag. Vi hörde att vår diskbänk hade kommit på plats samt att de nu också hade satt upp kaklet i köket och då kund vi inte bara sitta i Solna och vänta på bättre tider. Bättre en fönstertittare i Vendelsö än en soffliggare i Solna. Hmmmm det där med soffliggare passade verkligen inte i på oss idag. Vi har nämligen rensat hela vårt förråd och kört ut det till Shurgard i Haninge ....så flytten är påbörjad! Diskbänken såg vi inte riktigt då den fortfarande har en skyddande plast, men det lilla vi såg var riktigt bra. Kaklet sitter också uppe även om vi inte tror att fogningen är riktigt klar men det löser sig säkert till veckan....hoppas vi iaf :-)

Vårt massagebadkar hade också kommit på plats precis som toaletterna. I köket hade vitvarorna (borstad aluminium) också kommit på plats. Tvättmaskin och torktummlare är där de ska dvs i tvättstugan. Duschen i lilla badrummet är klar men vi väntar fortfarande på duschsetet i stora badrummet vilket DHL har lyckats slarva bort. Vi kommer dock att lösa detta på måndag så att vi hinner slutföra allt innan slutbesiktningen av huset på onsdag morgon.

Tapeterna sitter uppe i träningsrum (gröna) och arbetsrum (grå), det ser verkligen jättefint ut. I sovrummet har den guldfärgade tapeten börjat sättas upp men vi såg faktiskt rullen med de stora svarta sammetsmedaljongerna som ska upp bakom vår säng .....det kommer att bli absolutely fabulous :-) ! Om ni undrar är även dessa bilder tagna genom fönsterrutan så det kan bli lite konstiga färger/bilder men var lugna det kommer mera.......